Fernisering

Fernisering i Dyrup Kirke

I kirkens centerrum er der skiftende udstillinger ved forskellige kunstnere. Det fine lysindfald gør det til at godt sted at udstille billeder af forskellig art. Ofte er det kunstnere fra lokalområdet, der udstiller. Man kan se udstillingerne i kirkens åbningstid eller til kirkens mange arrangementer.
Har du lyst til at udstille, kan du kontakte Jenny Rohard på tlf. 6617 0640  eller Mette Pedersen på tlf. 6617640

Udstilling ved grafisk trio

Søndag den 23. jan. 2022 afholder vi fernisering for

Christie Munck, Inga Vestergaard og Karen Brandts.

De tre kvinder med blik for detaljen arbejder alle med grafik. Gennem grafik omsætter deres observationer af verden til forunderlige billeder,'

”Det er et spørgsmål om valg af teknik der i første omgang former de unikke grafiske udtryk - og når vi siger grafik, siger vi også gedigent håndværk” fortæller kunstnerne.

Arbejdsprocessen skal planlægges nøje inden træskæreværktøjet eller fotofilmen tages i brug. Her er komposition, farveblandinger, papirstruktur og meget mere de obligatoriske faser i processen.

Sommerkunst fra Kerteminde

Fernisering søndag d. 8. maj, kl. 11.00

Hen over sommeren 2022 udstiller Merete Legaard Christensen sine malerier. Det er en erfaren kunstner, vi her har med at gøre. Siden Merete var 14 år har hun malet først var det naturen og blomster, der vagte hendes interesse. Siden gjorde hun tegningen til sin levevej som teknisk tegner. I dag er der tid til mere ”spræl”, så hun eksperimenter med akryl -, olie- og akvarelfarver. Merete udstiller frem til 1.aug. 2022.

Den faste kunst i kirken

Kirken ejer flere kunstværker, her i blandt Kris Østerbys Kirkeskib, der ses nedenfor til højre.

Et andet kunstværk, som du kan opleve i kirken er "livstræet", der er lavet efter et papirklip af Sonia Brandes.

Kommende ferniseringer

Der er ingen begivenheder.