Fernisering

Fernisering i Dyrup Kirke

I kirkens centerrum er der skiftende udstillinger ved forskellige kunstnere. Det fine lysindfald gør det til at godt sted at udstille malerier. Ofte er det kunstnere fra lokalområdet, der udstiller. Man kan se udstillingerne i kirkens åbningstid eller til kirkens mange arrangementer.Har du lyst til at udstille, kan du kontakte Jenny Rohard på tlf. 6617 0640 el. 3066 0629.

Fredskilds fotokunst

Søndag den 24. maj kl. 11.00

Den 17. maj. Efter gudstjenesten åbner Peder Fredskild sin udstilling med fotokunst. Han kalder den Post Natura. Peder har siden 1970érne arbejdet med foto som en hobby, men de sidste 10 år har han lagt al sin tid i at forfine sit udtryk og arbejdet medmasser af udstillinger og fotografiske kunstprojekter. Peders udstilling kan ses frem til oktober måned.

Kommende ferniseringer

Der er ingen begivenheder.