Fernisering i Dyrup Kirke

I kirkens centerrum er der skiftende udstillinger ved forskellige kunstnere. Det fine lysindfald gør det til at godt sted at udstille malerier. Ofte er det kunstnere fra lokalområdet, der udstiller. Man kan se udstillingerne i kirkens åbningstid eller til kirkens mange arrangementer.Har du lyst til at udstille, kan du kontakte Jenny Rohard på tlf. 6617 0640 el. 30660629.
Lige nu udstiller Karsten Auerbach i kirkens lokaler. Se mere på www.auerbach-art.dk
Søndag den 1. sept. kl. 11.00 afholdes der ferniseringe ved udstillerne Kim Erasmus Magnussen og Kristen (Kris) Østerby.
Kim udtrykker sig gennem maleriet, hvor i mod Kris primært arbejder med moseeg og elementer af guld.

Søndag den 27 oktober kl. 11.00 afholdes der fernisering for vores udstiller Uffe Contemunde Mølhave Petersen.