Fernisering

Fernisering i Dyrup Kirke

I kirkens centerrum er der skiftende udstillinger ved forskellige kunstnere. Det fine lysindfald gør det til at godt sted at udstille billeder af forskellig art. Ofte er det kunstnere fra lokalområdet, der udstiller. Man kan se udstillingerne i kirkens åbningstid eller til kirkens mange arrangementer.
Har du lyst til at udstille, kan du kontakte Jenny Rohard på tlf. 6617 0640  eller Mette Pedersen på tlf. 66176405

International og lokal kunst i Dyrup Kirke

Billedkunstner Viv Linnemann er født i Nordjylland og arbejder med skulptur og installationskunst i Schweiz og i Danmark. Hun bor med mand, datter og hund i Sydjylland. Vivi Linnemann har boet og arbejdet i San Francisco USA i 4 år samt 4 år i Zürich i Schweiz. Hun har blandt andet udstillet på Johannes Larsen museet i Kerteminde under temaet ”Fugle” 2019-2020.

Vivi holdt fernisering den 29. juni, men du kan stadig nå at se hendes billeder i hele august og september måned.

Se mere på www.vivilinnemann.dk

Anne Grete Hvirvelkær

Anne Grete Hvirvelkær tegnede meget som barn, men kom først i gang med at male i en moden alder. Inden da havde hun i mange år beskæftiget sig med patchwork og quiltning, hvor hun arbejdede intenst med mønstre og farver, og bl.a. opnåede at deltage i flere internationale udstillinger med sine tæpper. Men hun blev mere og mere optaget af maleriets muligheder – interessen for at arbejde med farver og pensel på lærred tog over.

Anne Grete Hvirvelkær arbejder med akryl, akvarel og collage. Hun holder af at bruge stærke farver. Man fornemmer næsten, hvorledes glæden ved farverne fra tid til anden styrer maleprocessen. Hendes motivverden holder sig for det meste inden for det figurative med hunde, personer eller opstillinger.

Anne Grete Hvirvelkær har udstillet i en række kunstforeninger, var inviteret som gæstekunstner ved Morud Kunstdage i 2015 og har været repræsenteret med værker på HCA Festivals censurerede udstillinger i 2015, 2016 og 2017.

Kirken ejer flere kunstværker, her i blandt Kris Østerbys Kirkeskib

Et andet kunstværk, som du kan opleve i kirke er livstræet, der er lavet efter et papirklip af Sonia Brandes.