Fernisering

Fernisering i Dyrup Kirke

I kirkens centerrum er der skiftende udstillinger ved forskellige kunstnere. Det fine lysindfald gør det til at godt sted at udstille billeder af forskellig art. Ofte er det kunstnere fra lokalområdet, der udstiller. Man kan se udstillingerne i kirkens åbningstid eller til kirkens mange arrangementer.
Har du lyst til at udstille, kan du kontakte Jenny Rohard på tlf. 6617 0640  eller Mette Pedersen på tlf. 6617640

Sensommer billeder med naturMaleri af træ i vinterlandskab
Den 14. august åbner Ingeborg Bendixen sin udstilling. Ingeborg er pensioneret lærer og har siden 2001 lagt en stor del af sin energi i malerkunsten. Hun henter sin inspiration i naturen, især årstidernes skiften giver nye sysnvinkler på de vante omgivelser.

Den faste kunst i kirken

Kirken ejer flere kunstværker, her i blandt Kris Østerbys Kirkeskib, der ses nedenfor til højre.

EtModerne kirkeskib i moseeg, belagt med bladguld andet kunstværk, som du kan opleve i kirken er "livstræet", der er lavet efter et papirklip af Sonia Brandes.

Sidste del af tårnkunst belyst bagfra

Kommende ferniseringer

Der er ingen begivenheder.