Fernisering

Fernisering i Dyrup Kirke

I kirkens centerrum er der skiftende udstillinger ved forskellige kunstnere. Det fine lysindfald gør det til at godt sted at udstille billeder af forskellig art. Ofte er det kunstnere fra lokalområdet, der udstiller. Man kan se udstillingerne i kirkens åbningstid eller til kirkens mange arrangementer.
Har du lyst til at udstille, kan du kontakte Jenny Rohard på tlf. 6617 0640  eller Mette Pedersen på tlf. 66176405

Udstilling med malerier af Ann-Vibeke Munter

Fra den 8. maj til den 24. juni gen-udstiller Anne- Vibeke Munter.

Anne-Vibeke skriver: Mine malerier er sit eget univers, historier fra fortiden, nutiden, fremtiden, mine historier, dine historier. Budskabet i mine malerier er hovedsagelig glæde, men også livet på godt og ondt.

Kirken ejer flere kunstværker, her i blandt Kris Østerbys Kirkeskib

Et andet kunstværk, som du kan opleve i kirke er livstræet, der er lavet efter et papirklip af Sonia Brandes.

Kommende ferniseringer

Der er ingen begivenheder.