Vielse

Hvis I ønsker at blive gift i Dyrup Kirke skal I kontakte kirkekontoret eller præsten for at aftale en dato.

Elske og ære

Til bryllup i kirken takker vi for den kærlighed, vi har mødt gennem hele livet. Her giver det også mening at tale om tilgivelse, pligt, troskab, barmhjertighed og om kærligheden som en gave. I velsignelsen får brudeparret en styrke fra Gud, som er dén, der er større end os selv og vores kærlighed.

Hvor kan vi blive gift?

I kan blive gift i folkekirken, når I begge eller en af jer er medlem. I kan blive gift i kirken i jeres bopælssogn eller i en anden kirke, I har tilknytning til. Når I ønsker kirkebryllup eller velsignelse, skal I tage kontakt til den kirke, I ønsker at blive gift i.

Det skal I huske

Når I skal giftes, er der en del at huske. I skal aftale brylluppet med kirken, have en prøvelsesattest, beslutte, hvad I fremover vil hedde. Der skal være vidner til vielsen og I skal have en samtale med præsten.

Kirkelig velsignelse

Er I allerede blevet viet på rådhuset, kan I få kirkelig velsignelse. Ritualet for den kirkelige velsignelse minder om vielsesritualet.

Kontakt kirkekontoret for Dyrup/Sanderum

Kordegn Jane Bach Crewe
Sanderumvej 129
5250 Odense SV
Mail: dyrup.sogn@km.dk
eller direkte til kordegnen: jabc@km.dk

Send sikker post: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=9142
Åbningstider: man. - fre. fra 09.30 - 13.00.
Den første torsdag i måneden tillige 15.30 - 18.00