Fredagsåbent

"Herrens Veje" - en TV - serie om tro v. Søren Hermansen

Fredag den 24. sept. kl. 14-16

TV- serien  "Herrens Veje" løb første gang over skærmen i 2017 på DR 1 i bedste sendetid. Her møder man præstefamilien Krogh, der i generationer har udøvet denne gerning.  Serien udløste en større debat om danskernes tro og hvilken rolle den spiller, når livet går i opløsning.

Sognepræst Søren Hermensen  var med som hovedkonsulent for serien. Hans arbejde bestod i at  være den præstelige sparringspartner for forfatterteamet med Adam Price i spidsen. Desuden havde Søren Hermensen et samarbejde med skuespillerne Lars Mikkelsen og Ann Leonora Jørgensen, der spillede hovedkarakterene i serien. Vi skal høre om processebn og se klip fra serien.

Kunsten at klippe i papir v. Sonia Brandes

Fredag den 29 oktober 2021. fra kl. 14-16.

Kom og mød kunstneren bag kirkens nye tårn kunstværk "Livstræet". Sonia Brandes fortæller denne eftermiddag om sine tanker bag og om hvordan papirklippet bliver til.