Fredagsåbent

Kunsten at klippe i papir v. Sonia Brandes

Fredag den 29. jan. kl. 14-16.

Kom og mød kunstneren bag kirkens nye tårn kunstværk "Livstræet". Sonia Brandes fortæller denne eftermiddag om sine tanker bag og om hvordan papirklippet bliver til.

Vi er desværre nødt til at aflyse denne fredagsåbent, da vi følger de restriktioner, som sundhedsmyndighederne har forlænget. Vi beklager og håber, at vi kan booke Sonia til en anden god gang.

Fortællinger fra besættelsestiden v. Niels Ole Frederiksen

Fredag den 26. feb. kl. 14-16 fortæller tidl. højskoleforstander Niels Ole Frederiksen skæbnehistorier fra besættelsestiden. Disse fortællinger er aldrig er blevet skrevet ned i historiebøgerne. Han fortæller blandt andet om slaget ved Sdr. Felding den 10. feb. 1942. Et vigtigt slag som fortæller noget om besættelsestidens modsætninger, men også om ranke viljer og om folk der trods samarbejdspolitik nok vidste på hvilkken side man stod, når det endelig gjaldt.

"Herrens Veje" - en TV - serie om tro v. Søren Hermansen

Fredag den 26. marts kl. 14- 16. TV- serien  "Herrens Veje" løb første gang over skærmen i 2017 på DR 1 i bedste sendetid. Her møder man præstefamilien Krogh, der i generationer har udøvet denne gerning.  Serien udløste en større debat om danskernes tro og hvilken rolle den spiller, når livet går i opløsning.

Sognepræst Søren Hermensen  var med som hovedkonsulent for serien. Hans arbejde bestod i at  være den præstelige sparringspartner for forfatterteamet med Adam Price i spidsen. Desuden havde Søren Hermensen et samarbejde med skuespillerne Lars Mikkelsen og Ann Leonora Jørgensen, der spillede hovedkarakterene i serien. Vi skal høre om processebn og se klip fra serien.

Kommende fredagsåbent

Der er ingen begivenheder.