Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fredagsåbent

Fredagsåbent er hyggelige eftermiddage, hvor vi mødes til samvær og foredrag. Vi synger sammen og midtvejs er der en kaffepause. Det er gratis at deltage, men kaffe med kage koster 25 kr. 

Alle er velkommen!

Musikalsk foredrag ved Lasse Helner

Fredag d. 29. september, kl. 14-16

Han havde ellers sådan nogle pæne forældre! (Citat fra Aarup 1966)

Lasse Helner fortæller om et langt liv i musik og showbizz.

”At være Fynbo i verden med Nordkaperen og Troels Kløvedal, at være i 60’erne med The Baronets, at være Lasse & Mathilde- Ja, bare at være!”

Et musikalsk foredrag med smil og latter, eftertænksomhed, vemodighed og lyst til livet.

 

 

 

 

 

 

Når livets korthus falder sammen

Fredag d. 13. oktober, kl. 14-16

Solveig Refsgaard gik på pension i foråret efter mere end 25 år som sygehuspræst på Odense Universitetshospital. Hun vil fortælle om at møde patienter og pårørende, når “livets korthus” falder sammen. Hvad det gør ved os - ved vores tanker og tro - når sygdom ændrer vores tilværelse for en tid eller måske for altid.

 

 

Efterårssangeftermiddag

Fredag d. 27. oktober, kl. 14-16

Lise og Pavel byder igen op til fællessang fra højskolesangbogen. Vi skal synge om løvfald og georginer, om høstens gaver og regn og rusk. Før pausen vælger og præsenterer Lise sine yndlingsefterårssange. Efter pausen er der ønskekoncert.

 

Dyruphus

Fredag d. 17. november, kl. 14-16

OK-Fondens plejehjem Dyruphus, er kirkens nabo og samarbejdspartner. Demenskoordinator Tina Wrang og chef Anne Dahl, vil fortælle om livet på et moderne plejehjem, hvor livet leves trods demenssygdom.

Hvilke metoder der anvendes, for at både pårørende, beboere og medarbejdere trives i en hverdag fyldt med mange afsavn fordi sygdommen demens, overtager pladsen i hjernen.