Babysalmesang i Dyrup kirke

- kom og hæng ud med vennerne!wink

Nyt hold starter den 29. jan. kl.10.00
INVITATION TIL BABYSALMESANG TIL ALLE BABYER (2-10 mdr.)

Babysalmesang er sang og musik samt bevægelse og rytmik for babyer med udgangspunkt i salmer, som vi sammen ”synger ind” i barnet allerede fra han/hun er helt lille. Sang og musik er med til at stimulere dit barns kreative udvikling – allerede på babystadiet!

Vi synger, danser og vugger salmernes stemninger ind i de små, som oplever med alle sanser.

Der lyttes til musik, blæses sæbebobler, spilles på børnevenlige instrumenter og meget mere.

Undervisningen forestås af organist Pavel Refsgaard Jensen, finder sted i Dyrup kirke og forløber over 8 onsdage fra kl. 10-10.30.  Første mødedag er torsdag d. 29. januar og forløbet afsluttes onsdag d. 25. marts. Det er gratis at deltage.

Jeg glæder mig til at se dig og din baby!

På menighedsrådenes vegne,

Pavel Refsgaard Jensen

Organist ved Dyrup kirke

Det er som sagt gratis at deltage i babysalmesang, men vi vil gerne have at du melder dig til. Du kan kontakte vore kirke- og kulturmedarbejder på kkmedarbejder@dyrupkirke.dk eller 2440 1105.