Konfirmation 2022

Alle elever på Højmeskolen modtager før sommerferien et brev med tilbud om konfirmationsforberedelse og konfirmation.
Tilmelding til konfirmation foregår digitalt ved brug af NemID https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding
Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller i et trossamfund uden for Folkekirken, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Ønsker du senere tilmelding, at ændre i tilmeldingen, eller har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på 6617 3031

Profilsporet
Elever der skal starte i profilsporet(7.l og 7.m) efter sommerferien kan selv vælge om de vil konfirmeres med deres gamle klasse, hvor de bor, eller med deres nye klasse i Dyrup Kirke. Af hensyn til skolens planlægning følger alle dog konfirmationsforberedelse i Dyrup Kirke. Også selvom man skal konfirmeres et andet sted.
Ved tilmelding anføres "Dyrup sogn" som forberedelsessogn, og den kirke man forventer barnet skal konfirmeres i som konfirmationssogn. Det er altid muligt at ændre det ved at tage kontakt til præst eller kirkekontor.
Infobreve til kommende konfirmander

Konfirmationsdatoer

8. A  søndag den 19. sept. kl. 09.30

7.A St. Bededag  d. 13. maj

7.B Lørdag d. 14. maj

7. L og 7. M søndag d. 15.maj

Blandet hold St.Bededag 5. maj

Blandet hold lørdag den 6. maj

7. L og 7. M, søndag den 7. maj

7A altid Store bededag.

7B altid lørdagen efter Store bededag

7C (hvis der er en 7C) altid søndagen efter Store bededag

Datoerne for 7L og 7M fastlægges senest 2 år før kofirmationen.