Konfirmation 2020

Datoerne for konfirmation i 2020 kan ses i spalten til højre.

7.A. undervises torsdage kl. 14.15-15.30 af Lise Juhl Nielsen undervisningsplan PLan 7.a 19.pdf

7. B undervises torsdage kl. 14.15-15.30 af John Pretzmark Ramskovplan 7.b 19.pdf

7. L. og 7. M. undervises hver anden tirsdag kl. 14.15-15.30 af Lise Juhl Nielsen undervisningsplan PLan 7.LM 19.pdf

Derudover vil der være temadage, en udflugt og andre arrangementer.

I begyndelsen af næste skoleår får I en indbydelse til opstartsarrangement og meget mere info.

Tilmelding til konfirmationsforberedelse og konfirmation

Fra i år er det muligt at tilmelde sit barn digitalt ved brug af NemID.

Følg dette link for at tilmelde:

Det vil stadig være muligt at tilmelde sit barn på en papirblanket, som skal udfyldes, underskrives og afleveres i kirken. Find blanketten her: Konfirmandindskrivning blanketter!.pdf

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller i et trossamfund uden for Folkekirken, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben frem til 30. september. Ønsker du senere tilmelding, at ændre i tilmeldingen, eller har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på 66173031

Profilsporet

Elever der skal starte i profilsporet(7.l og 7.m) efter sommerferien kan selv vælge om de vil konfirmeres med deres gamle klasse, hvor de bor, eller med deres nye klasse i Dyrup Kirke. Af hensyn til skolens planlægning følger alle dog konfirmationsforberedelse i Dyrup Kirke. Også selvom man skal konfirmeres et andet sted.

Ved tilmelding anføres "Dyrup sogn" som forberedelsessogn, og den kirke man forventer barnet skal konfirmeres i som konfirmationssogn. Det er altid muligt at ændre det ved at tage kontakt til præst eller kirkekontor.